EFT Links

Links til sider om EFT

Artikler

På denne side kan du læse spændende artikler. Hvis du planlægger at indsende et link eller allerede har indsendt et link, så kan du tjene 5 LinkPoints pr. artikel du indsender (som du selv har skrevet). Du kan sende artiklerne som Word dokument, PDF eller Open Office dokument på: soeren@underbevidst.dk. Jeg læser korrektur på din artikel og skriver et kort forord, hvorefter den bliver tilgængelig på siden. Husk at skrive dit navn, hvilket link der skal have de ekstra point og evt. en liste over de links der skal nævnes sammen med dit navn i artiklen.

Hvad tankefeltterapi/EFT gjorde for én af mine klienter

Artiklen er oprettet d. 28.10.2008 af Lisbeth Gillesberg

Dette er endnu en artikel fra Lisbeth Gillesberg, og den er rigtig spændende! Artiklen beskriver et behandlingsforløb som hun har haft med en klient, der på meget kort tid opnåede markante forbedringer af sit liv, gennem brugen af EFT. Ingen kender endnu det fulde potentiale af EFT behandlingerne, men det er ved hjælp af artikler som disse, at vi skal blive kloge på hvor meget godt der kan udrettes ved brug af en yderst simpel teknik.

Ludomani forsvundet efter to konsultationer med EFT

Artiklen er oprettet d. 06.09.2008 af Listbeth Gillesberg

EFT er blevet anvendt til mange forskellige ting, og med stor succes. Det er forbløffende at så simpel en teknik kan bruges til at løse så mange problemer. Tag nu denne artikel, hvor Lisbeth Gillesberg fortæller om en klient som ved bare 2 konsultationer med EFT, slipper af med sin ludomani. Denne artikel kunne bl.a. være en inspiration for dig, som vil vide mere om opbygning af sætninger i EFT eller som inspiration for dig der lider af ludomani, til at prøve EFT som behandlingsform.

At forstå EFT behandlingen har virket - Apexproblemet

Artiklen er oprettet d. 11.04.2008 af Lisbeth Gillesberg

Nogle mennesker tror at forandring - og dermed løsningen på deres problemer - er en lang og smertefuld proces. Disse mennesker bliver ofte overraskede og meget skeptiske når EFT behandlingen kan fjerne problemerne på meget kort tid. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, og anerkende at nok er EFT en hurtig behandlingsform, men den har meget stor effekt. Lisbeth Gillesberg beskriver her hvordan man bl.a. kan gøre dette ved at karakterisere problemet på en skala.

EFT: Emotional Freedom Technique - en videreudvikling af tankefeltterapi

Artiklen er oprettet d. 11.04.2008 af Lisbeth Gillesberg

Fra den akademiske verden ved vi at der kan være god fornuft i at kende til en teori's oprindelse. I denne artikel kigger Lisbeth Gillesberg på udviklingen af EFT. Teknikken har nemlig rødder i TFT, også kendt under navnet "tankefeltterapi". Gary Craig som står bag EFT har simplificeret processen, så den er nemmere at håndtere for det almindelige menneske, der blot ønsker sig at drage fordele af teknikken.

Briller og EFT

Artiklen er oprettet d. 08.04.2008 af Lisbeth Gillesberg

For dem der kender til EFT er der intet nyt i at EFT kan anvendes til rigtig mange problemstillinger. Dem der ikke kender så meget til EFT, kan let blive overraskede og skeptiske overfor alle de problemstillinger man kan løse med EFT. Derfor er det altid godt når en person som Lisbeth Gillesberg fortæller - med udgangpunkt i egne erfaringer - hvordan EFT kan hjælpe dig af med synsproblemerne. Denne artikel kan måske inspirere dig til at tage første skridt i en proces mod at forbedre dit syn!